De grootouders

Grootouders voor het klimaat worden al door veel grootouders gesteund, hier ziet u wie er al meedoen. Doet u ook mee?  Hier kunt u uw foto insturen.

 • Jan en Mike Castenmiller
  Er zijn wereldwijd rigoreuze maatregelen van overheden en ieder van ons nodig om de wereld leefbaar te houden. Voor ons lijken voorspellingen voor bijvoorbeeld 2050 en 2080 niet meer relevant. Maar we hebben het wel over een wereld waarin onze kleinkinderen dan als veertiger resp. gepensioneerde moeten kunnen leven. In willekeurige volgorde : stop dus met bio-industrie, eet geen/aanzienlijk minder vlees, via statiegeld-regeling naar verbod op plastic (verpakkingen), verminder gebruik fossiele brandstoffen, reduceer CO-2 uitstoot, etc. Alhoewel VN dit soort maatregelen op wereldschaal moet kunnen gaan nemen en de EU voor ons continent, zal NL hierin een voortrekkersrol moeten gaan vervullen ! En - last but not least - zet wereldwijd overbevolking op alle politieke agenda's.
  4
  Aantal kleinkinderen:
 • Hanneke Woerdeman
  Onze grote schatten (en wellicht daarna weer hun schatten..) moeten toch in een mooie wereld kunnen leven met gezonde lucht, gifvrije wateren en goede aarde, samen met de planten en de dieren. Wij gaan voor duurzaam!
  3
  Aantal kleinkinderen:
 • Anne Beeker
  Voor hun toekomst staan wij nu paraat
  4
  Aantal kleinkinderen:
 • Pauline Luijnenburg
  De hoogste tijd om meer te doen voor het klimaat
  2
  Aantal kleinkinderen:
 • Kittie
  Na'tuur'lijk kom ik op voor het milieu en mijn kleinkinderen.
  4
  Aantal kleinkinderen:
 • Sietse Brouwer
  Met je kleinzoon op de fiets de natuur in. Quality time! Ik hoop dat hij dat ook mag ervaren, twee generaties van nu. Om dat te bereiken, moeten we veel zuiniger omgaan met de wereld
  1
  Aantal kleinkinderen:
 • Lily&Bert Kunnen
  'Laat je worstelingen en zorgen over deze planeet nooit de baas worden over de vreugde van de hoop die je hebt'. Paus Franciscus
  12
  Aantal kleinkinderen:
 • Christiaan en Griet
  wij willen voor Stef en Lien zelfde kansen en mogelijkheden als wij zelf ook hebben gehad
  2 (3)
  Aantal kleinkinderen:
 • Els
  https://www.youtube.com/watch?v=CfU3fK0RG5k Ga vast de tekst en melodie leren dan zingen we dit lied bij de volgende bijeenkomst .
  4
  Aantal kleinkinderen:

adm-veranderingDe grootouders