Samenwerking

besteforeldre mot global oppvarming logoAfbeeldingsresultaat voor jonge klimaatbeweging

Afbeeldingsresultaat voor climatecentreAfbeeldingsresultaat voor happy energy

  • De Noorse grootouders voor het Klimaat Ze hebben ervaring sinds 2006. Ze zijn vooral groot geworden door mee te doen in het proces tegen de Noorse staat, die voor2/3 eigenaar is van het olie- gasbedrijf. In die periode is actief gecommuniceerd met de pers. Inmiddels is met hen contact opgenomen. Met hen zijn beleidstukken uitgewisseld.
  • Met de Missing Chapter Foundation wordt samenwerking voorbereid in het kader van hun Waterspaarders- en Energiebesparingsprogrammma’s. Hierin worden via schoolkinderen volwassenen in het gezin, de familie en de wijk gemotiveerd voor klimaatvriendelijk gedrag. Het is de bedoeling bij de samenwerking de aandacht te richten op de grootouders van de kinderen.
  • Met de Jonge Klimaatbeweging wordt getracht een samenwerking tot stand te brengen met als doel de jongeren uit de organisaties die dit initiatief steunen te bewegen hun grootouders te benaderen mee te doen met Grootouders voor het Klimaat. Meer in het algemeen wordt gewerkt aan het vormen van een netwerk van samenwerkingspartners, die de Grootouders op diverse manieren ondersteunen en waarbij de Grootouders ook steun verlenen aan activiteiten van die partners.
  • Met de pas opgerichte Belgische zustervereniging Grootouders voor het Klimaat hebben we regelmatig contact en wisselen we berichten uit over onze acties.
  • Met het Red Cross Red Crescent Climate Centre wisselen we berichten uit. Wanneer deze berichten passen in onze missie delen we die berichten op Facebook.
  • Met Happy Energy staan we voortdurend in contact.
  • In 2017 is met Greenpeace samengewerkt voor de campagne Onze Stroom Overal.

We staan open voor andere samenwerkingen.

StudioPuikSamenwerking