Over het beheer van de Gereedschapskist

28 februari 2023

Anneke Tas en Jan Olijve zullen de gereedschapskist gaan beheren. Voor het vullen van de kist vragen wij alle grootouders om mee te denken en mee te doen.

Hoe wij het beheer zien:

  • De gereedschapskist is een verzamelplek van “gereedschap” dat bruikbaar is voor de lokale groepen om meer grootouders bij het klimaatprobleem te betrekken. Je kunt items downloaden en daarna eventueel zelf aanpassen aan de specifieke lokale situatie.
  • Wij beoordelen of een item algemeen te gebruiken is. We kijken ook naar de kwaliteit (voldoet iets bv aan de huisstijl, werkt het technisch, correcte stijl en spelling).
  • Een meegeleverd draaiboek van acties (zoals bijv. de lupinebonen-actie van Wageningen) is handig voor toekomstige gebruikers, die hoeven het wiel dan niet meer uit te vinden.
  • Dat geldt ook voor al bestaande PowerPointpresentaties, foto’s/posters en dergelijke.
  • Degene die aanlevert is primair verantwoordelijk voor zowel de inhoud, als voor de kwaliteit. Als het item niet in de gereedschapskist past, nemen wij contact op met degene die aangeleverd heeft.

Communicatie naar lokale groepen:

  • Zodra er in de gereedschapskist nieuwe items zijn, zullen we dat melden op de eerste pagina van de kist en in de eerstvolgende zoom-bijeenkomst. Zo vermijden we extra mailverkeer.

Bij vragen, neem contact op met:

Anneke Tas: anneketas(at)hotmail.com

Jan Olijve: grootoudersklimaatwf(at)gmail.com

Ted AgesOver het beheer van de Gereedschapskist