Actie: Samen voor grond!

Actie: Samen voor grond!

21 grootouders, met 21 kleinkinderen aan de hand vragen op 21 juni om aandacht voor een vruchtbare en vitale bodem voor de toekomstige generaties. (Locatie: ergens in het midden van het land, exacte locatie volgt binnenkort.) De bodem is de basis van ons bestaan, van ons voedselsysteem, van natuur en biodiversiteit, van onze gezondheid en welzijn.

Zij roepen de politiek; de onlangs gekozen volksvertegenwoordiging, de informateurs(s), de formateur en de nieuw te vormen regering, op om beleid te maken op en te werken aan een vruchtbare en vitale bodem voor onze toekomstige generaties.

Dit doen zij uit naam van meer dan 215 organisaties die zelf al oplossingen bieden voor dit probleem en/ of die hier dagelijks mee bezig zijn. Namens deze organisaties zal er op dit moment ook een manifest worden aangeboden aan de politiek. Het manifest vind je hier: https://aardpeer.nl/samenvoorgrond-manifest/.

Wat gaan we doen? 

We komen op 21 juni samen om opnieuw een iconisch portret te verzorgen dat via de media gedeeld kan worden. Daarvoor zijn we op zoek naar 21 grootouders (zowel opa’s als oma’s, maar 1 van de twee gaat op de foto) met één kleinkind. We werken samen met een fantastische fotograaf Sabine Rovers en een filmcrew. 

Pasted Graphic 1
Op 21 Maart 2021 Hebben We Eenzelfde Actie Uitgevoerd, Maar Dan Met Ouders En Baby’S. Deze Foto Is Het Persbeeld Daarvan.

Doe je mee?

Dit is een unieke kans om als grootouder zelf iets te doen voor de toekomstige generaties. We hebben jou en je geliefde nageslacht hiervoor 2 á 3 uurtjes nodig op maandagmiddag 21 juni op een nader te bepalen locatie. 

Uiteraard zullen we jullie goed verzorgen, en ontvangen jullie achteraf digitaal het beeld waarop jullie vereeuwigt staan. 

Aanmelden kan door je op te geven en een mail te sturen aan Li Hoekstra li@decadeofaction.co of aan Nina van der Giessen nina.vandergiessen@aardpeer.nl. Stuur hierbij ook een foto mee van jezelf.

 

 

Dit is een initiatief van:

B91F84E3 9A6B 4F3C B10E 0D467Ebc92D6 4 5005 C

Deel
Deel

Lees andere artikelen

27 mei 2024
Focus op klimaat! De Klimaatmars van 31 mei a.s. richt zich op de klimaatcrisis en de macht van de vervuilende...
27 mei 2024
Internationaal fluitconcert 31 mei 12 uur Op 31 mei om 12:00 uur zullen grootouders in een tiental hoofdsteden in Europa...
17 mei 2024
Dat zou de titel kunnen zijn van een persbericht dat wij als Grootouders voor het Klimaat uitbrengen als reactie op...
Ga naar de inhoud