Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid
Afgelopen
Afgelopen

Mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid

12 november 2023
12:00
Verzamelen: Dominicuskerk Spuistraat Amsterdam
Klimaatmars 2023

De problemen in Nederland en de rest van de wereld stapelen zich op. Hitterecords worden keer op keer verbroken en extreem weer is aan de orde van de dag. Mensen worden gediscrimineerd. Veel bedrijven draaien recordwinsten terwijl de inkomens achterblijven. We kunnen geen betaalbare woonruimte krijgen, voedsel wordt duurder en steeds meer mensen komen in armoede terecht. Al deze problemen hangen bovendien samen: van de klimaatcrisis, racisme, biodiversiteitscrisis en armoede tot de wooncrisis. Als de politiek nu geen actie onderneemt, wordt dit alleen maar erger.

Terwijl de crisis nu is, faalt de politiek om met goede oplossingen te komen. De broodnodige omslag naar een duurzame en rechtvaardige samenleving blijft uit. Daarom gaan wij op zondag 12 november in Amsterdam de straat op en organiseren we een grote mars voor Klimaat en Rechtvaardigheid. Vlak voor de cruciale Tweede Kamerverkiezingen. Als we met zijn allen de straat opgaan, kan de politiek niet meer om ons heen. Dus: help mee om dit de krachtigste Klimaatmars ooit te maken!

De Grootouders lopen mee in het blok Jong en Oud. We verzamelen vanaf 12:00 uur in de Spuistraat 12 bij de Dominicuskerk.

Locatie

Verzamelen: Dominicuskerk Spuistraat Amsterdam
Ga naar de inhoud