Webinar: Hoe kan je als consument bijdragen aan een beter klimaat?
Afgelopen
Afgelopen

Webinar: Hoe kan je als consument bijdragen aan een beter klimaat?

7 december 2022
19:30
Online

In dit webinar op 7 december 2022 leggen Ika van de Pas (directeur Milieu Centraal) en Eva Petra Simon (directeur Duurzame Huizenroute) uit, hoe je als consument verantwoorde keuzes kunt maken en zo bijdragen aan minder klimaatverandering. De nadruk in dit webinar ligt op praktische tips en aanbevelingen.

Bekijk de presentatie van Ika van de Pas.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief Milieu Centraal
meld je aan voor de Nieuwsbrief Duurzame Huizen Route

Ika Van Der Plas
Ika Van De Pas, Milieu Centraal
Eva Petra Simon
Eva Petra Simon, Duurzame Huizen Route

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milieu Centraal is dé praktische gids voor duurzame tips en adviezen. Hoeveel bespaar je met vloerisolatie? Wat is de impact van een vliegreis of een kilo vlees? En waar laat je een oude videoband? Milieu Centraal geeft je onafhankelijke, praktische en betrouwbare informatie. De organisatie is geen spreekbuis van de overheid, milieuorganisaties of het bedrijfsleven.

Nationale Duurzame Huizen Route is een platform voor iedereen die interesse heeft in duurzaam wonen. Kom in contact met een huiseigenaar met een duurzame woning en leer van hun ervaringen! Het hele jaar door kun je online voorbeeldwoningen bekijken. De meer dan 1.900 huizen zijn stuk voor stuk inspirerende voorbeelden om zelf aan de slag te gaan!

 

Ga naar de inhoud