Kom naar Den Haag voor de Toekomststoel

22 september 2022

Kom naar Den Haag op DINSDAG 27 september! En lees hieronder waarom.

De Toekomsstoel voor de komende generaties

Het Parlementaire jaar 2022 is van start gegaan en de Grootouders voor het Klimaat ook! Vol energie en heel gemotiveerd gaan ook wij verder met onze missie: een gezonde, leefbare aarde achterlaten voor alle toekomstige generaties!

We voelen meer dan ooit de urgentie om dit te bereiken. En daarom willen de Grootouders: versnellen, versterken en verbreden! We willen de zorg voor toekomstige generaties concreet maken. In overleg met onze ambassadeur Jan Terlouw gaan we zijn idee van een TOEKOMSTSTOEL verder brengen.

Ons doel is dat deze stoel, waar denkbeeldig de toekomstige generatie op zit, in de Tweede Kamer komt te staan, zodat bij ieder te nemen besluit het belang, namelijk een gezonde, leefbare aarde voor al deze jonge mensen, voorop staat.

Zover is het nog niet, maar op dinsdag 27 september gaan we een symbolische Toekomststoel overhandigen aan een van de aanwezige Kamerleden. De stoel wordt buiten rond 13.45 uur, na de aanbieding van de petitie in aanwezigheid van grootouders, overhandigd aan een van de Kamerleden. De bedoeling is dat deze zgn. estafette-stoel van Fractiekamer naar Fractiekamer zal gaan. Dan kan hij daar alvast effect hebben. In de petitie doen we ook voorstellen.

Aan jullie vragen we: steun deze belangrijke actie door die middag om 13.00 uur aanwezig te zijn op het plein voor de (nieuwe) Tweede Kamer!! Adres: Prinses Irenepad 1. Dat is voor de hoofdingang. 5 minuten lopen vanaf Den Haag Centraal, uitgang richting Bibliotheek en neem een spandoek en/of  een kinderstoeltje mee, waarmee we het symbool van de Toekomststoel versterken.

Ted AgesKom naar Den Haag voor de Toekomststoel