Pleingast op 2 juni: Melissa Oosterbroek

Pleingast op 2 juni: Melissa Oosterbroek

Onze gast op 2 juni is Melissa Oosterbroek, een zeer actief raadslid voor Groen Links in Haarlem. En gelukkig voor Haarlem is ze herkozen. Ze is actief op gebieden als de groene omgeving en de energietransitie. Door een motie van haar is het nu mogelijk om in het centrum van Haarlem zonnepanelen ook op daken van historische gebouwen te plaatsen. En Haarlem heeft enige fietspaden van olivijn, een gesteente dat bij verwering actief CO2 opneemt.

Melissa is ook betrokken als ondernemer bij Climate Clean Up. Ze is genomineerd als het Beste Nederlandse Gemeenteraadslid 2022 en best hoog geëindigd. Maar vooral: ze is de schrijfster van het mooie boek Klimaat Positief. Maar daarover gaat ze zelf vertellen.

Donderdag 2 juni van 14:00 – 15:00 uur op het Irenepad nummer 1 in Den Haag tegenover de ingang van de Tweede Kamer vlakbij Den Haag CS.

Deel
Deel

Lees andere artikelen

13 juni 2024
De laatste Pleinbijeenkomst voor het zomerreces willen we onze Flash Mob nog een keer uitvoeren voor de vele voorbijgangers op...
11 juni 2024
Auteur: Vincent van den Bergen De grote lijnen zullen niemand zijn ontgaan. De verkiezingen voor het Europees Parlement hebben winst,...
6 juni 2024
Gast op onze Pleindemonstratie van 6 juni 2024 is Dion Huidekooper, namens het Jongeren Platform van de SER. Hij is...
Ga naar de inhoud