Sla de datum vast op: Grootouder-kleinkinddag op zondag 5 november 2023

14 augustus 2023

Op zondag 5 november is er bij het Museon/Omniversum in Den Haag een dag vol activiteiten met grootouders en hun kleinkinderen (10-16 jaar) over hoe de stad van de toekomst eruit zou moeten zien.

foto: museon-omniversum

Grootouders voor het Klimaat zullen een aantal onderdelen op die dag invullen. Eén daarvan is een “toekomstgesprek” tussen een grootouder en een kleinkind. Het belangrijkste doel van de dag is dat kleinkinderen hun wensen voor de toekomst kunnen uiten en dat ouders en grootouders naar hen zullen luisteren!

Het zou fantastisch zijn als daar zoveel mogelijk grootouders met hun kinderen en kleinkinderen verschijnen. Daarom, zegt het voort!

In de loop van september zal de dag worden aangekondigd op de website van Museon/Omniversum en het programma van de dag verder worden toegelicht. Dan zullen jullie meer informatie kunnen vinden op onze website en in de nieuwsbrief.

Dus: Zondag 5 november Museon/Omniversum te Den Haag: Grootouder-Kleinkinddag.

“Museon-Omniversum motiveert haar bezoekers een actieve houding als wereldburger aan te nemen. Door te inspireren en te enthousiasmeren onze planeet met respect te behandelen en te verbeteren. Wij delen het avontuur van de zoektocht naar oplossingen om van de wereld een betere plek te maken.”

Ted AgesSla de datum vast op: Grootouder-kleinkinddag op zondag 5 november 2023