We zien elkaar op 6 november in Amsterdam

We zien elkaar op 6 november in Amsterdam

Klimaatmars 6 november 2021: op straat voor een leefbaar klimaat. Verzamelen bij de Brakke Grond om 12.30 uur!

In 2019 hebben we met 40.000 mensen de klimaatmars gelopen in Amsterdam.

Klimaatmars 2019 Foto Hein Vd Bogaert
Foto Hein Vd Bogaert

In maart 2021 hebben meer dan 40.000 mensen online en offline meegedaan met het klimaatalarm.

Dit najaar laten we weer van ons horen. Over de hele wereld gaan mensen op 6 november de straat op voor klimaatrechtvaardigheid. Ook in Nederland.

De klimaatcrisis is NU en wij willen dat het kabinet in actie komt met ambitieuze, eerlijke klimaatplannen voor een weerbaar heden en een leefbare toekomst.

De mars start om 13:00 uur op De Dam, en eindigt in het Westerpark waar om 15:00 uur het eindprogramma zal beginnen. We verzamelen vanaf 12:30 uur bij de Brakke Grond, Nes 45. Dat ligt op loopafstand van metrostations Rokin (metro 52 vanuit Amsterdam Zuid) of Nieuwmarkt (metro 54 vanaf Bijlmer Arena). Helaas is er zaterdag geen treinverkeer naar Amsterdam Centraal. Het is verstandig om zaterdag de NS Reisplanner en 9292 te raadplegen.

Een grote opkomst is van groot belang om een duidelijk signaal af te geven. Neem je familie, vrienden en natuurlijk je Grootouders spandoek/borden mee! Tot zaterdag!

Doneren


We willen op 6 november zoveel mogelijk mensen bij elkaar brengen in Amsterdam. Om dit voor elkaar te krijgen en om de beleving voor iedereen fijn en toegankelijk te maken is geld nodig.
Elke donatie, hoe klein ook, is van vitaal belang.
Steun je dit initiatief en kun jij een klein bedrag missen? Dank voor wat je geven kan, het wordt door ons zeer op prijs gesteld.

Donaties worden ontvangen door De Klimaatcrisis Coalitie. De donaties vallen onder de ANBI-status en zijn derhalve aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.
Doneren kan via https://klimaatmars2021.nl/doneren/
Meer informatie over de Klimaatmars vind je op: https://klimaatmars2021.nl/

Deel
Deel

Lees andere artikelen

28 november 2023
In de loop van 2023 hebben de Europese Grootouders voor het Klimaat (www.grandparentsforclimate.eu) besloten een vereniging op te richten vooral...
24 november 2023
Moet de economie krimpen om binnen de planetaire grenzen te blijven? Volgens Frans Vollenbroek hoeft dit niet. Het gaat erom...
23 november 2023
Ondanks de lage kosten van opwek van duurzame energie betalen we hoge tarieven aan de (vaak buitenlandse) energieleveranciers. De lokale...
Ga naar de inhoud