De Toekomststoel

Actueel

De Toekomststoel van de Grootouders van het Klimaat pronkte op het podium van Tivoli Vredenburg. Op het Gala van een Krachtig Klimaat vertelde Jan Terlouw over de missie van de stoel: een plaats innemen in vergaderkamers waar belangrijke besluiten worden genomen.
Die besluiten mogen niet schadelijk zijn voor volgende generaties. Terlouw is bedenker van de stoel en ambassadeur voor de Grootouders. Helga van Leur, koos een plekje naast de Toekomststoel, want de stoel vertegenwoordigt de stem van toekomstige generaties.
Voorzitter Aniek Moonen van de Jonge Klimaat Beweging zag het met instemming aan.

Het verhaal

September 2022 heeft Grootouders voor het Klimaat de TOEKOMSTSTOEL aangeboden aan de vaste kamercommissie voor Economische Zaken en Klimaat. Dit naar een idee van onze ambassadeur Jan Terlouw. Die stelt, dat overal waar belangrijke besluiten worden genomen, vooraf de gevolgen voor volgende generaties duidelijk moeten zijn. De Toekomststoel hoort dus thuis in elke organisatie en onderneming. Grootouders voor het Klimaat gaat aan de wandel met deze Toekomststoel om hem in zoveel mogelijke vergaderkamers te plaatsen. Allereerst bij de politieke partijen en hun parlementsleden, die korte-en lange-termijn-effecten veroorzaken met hun besluiten.


Bestel zelf de Toekomststoel en ga met hem aan de wandel naar de strategische plek, waar belangrijke besluiten worden genomen. Hij kost 120 euro, is van gerecycled karton, weegt niets, maar draagt met gemak een stevige CEO.
Maak je werkgever enthousiast, of je collega’s. Geef hem cadeau!
Vul het formulier in en hij wordt bezorgd.

Bestel de Toekomststoel

Jan Terlouw op het Gala van een Krachtig Klimaat - foto: Bob Bronshoff

Jan Terlouw op het Gala van een Krachtig Klimaat - foto: Bob Bronshoff

Ted AgesDe Toekomststoel